Vroedvrouw Eva helpt graag.
Heb je een vraag voor Eva? Of wil je Eva
een boodschap nalaten?

Magalie en Brandon

Mama & Papa van Finn


Wij zijn super tevreden over de aanpak en begeleiding van Eva! Al van bij onze thuiskomst werden we direct goed ondersteund en dit steeds met een glimlach. Eva is er ééntje uit de duizend! :)

Kim

Mama van Marie


Eva is iemand die tijd neemt om naar je verhaal te luisteren. Staat je bij met goede raad en daad. Dankzij haar bezoekjes had ik de terug de moed om er tegenaan te gaan. Bedankt Eva dat je er voor mij was.

Lieselot

Mama van Alexe


Als je al deze berichtjes naar Eva leest zou je haast gaan denken dat ze bovennatuurlijke superkrachten heeft... Wel, eerlijk, dat komt aardig in de buurt. Steeds enthousiast, bereikbaar en erg professioneel. Bedankt voor alles!

Hildegard

Mama van August


Eva is echt een topper. Ze was onze rots in de branding na de geboorte van onze eerste zoon. Ik ben er 150 % van overtuigd dat mijn kraamtijd er minder rooskleurig uitgezien had zonder haar steun en advies. Niet langer twijfelen, Eva is wat je nodig hebt!

Elisa en Saimir

Mama & Papa van Lio


Er zijn niet genoeg woorden om Eva te beschrijven, ze is een onmisbaar zonnetje die je steunt, positief houdt, tips geeft en je energie geeft! ONMISBAAR!!

Daphne en Tom

Mama & Papa van Achilles en Aimé


Eva is een toppertje, de beste en liefste Vroedvrouw die je je maar kan wensen. Voor al mijn twijfels, onzekerheden en angsten, kon ik bij haar terecht, altijd.

Julie & Benjamin

Mama & Papa van Nora


Hoi Eva! Voor ons was je onmisbaar na de geboorte van ons dochtertje. Je hebt gouden tips gegeven, luisterde begripvol en gaf ons veel vertrouwen. Je doet je job met passie en liefde en dat straal je uit. Dankjewel voor alles!

Sylvie

Mama van Jeanne


Hey Eva!Je was alles wat ik mij kon wensen als vroedvrouw de eerste maanden na mijn bevalling! Zonder jou zou ik de borstvoeding nooit zo lang volgehouden hebben, maar je was er altijd met goede raad & bemoedigende woorden.Bedankt voor je luisterend o

Laura & Davy

Mama & Papa van Lowiek & Noëmie


Hey Eva, bedankt voor de hulp en de vele tips die die je ons geeft waar nodig. Je bent voor ons een grote steun in deze spannende eerste weken van onze kleine meid! We zijn blij dat we jou hebben leren kennen! Bedankt!

Bert en Annelies

Mama & Papa van Noé


Nooit gedacht dat wij beroep zouden doen op een vroedvrouw. Bij een thuiskomst sta je er ineens 'alleen' voor en dan is het o zo fijn om steeds te kunnen rekenen op een enthousiaste Eva die ook buiten haar werkuren bezorgd is om onze kleine mei

Annelies & Maarten

Mama & Papa van Sam


Eva, moeilijk te beschrijven wat jij voor ons betekend hebt die eerste dagen en weken! Jouw eerste gouden raad op dag 4 was het geven van een tuutje aan onze liefste zoon. Tot dusver één van de beste beslissingen ooit! Een dikke dikke merci voor alles!!!!

Isabelle & Robbin

Mama & Papa van Juliette


Acht maanden na de geboorte van ons dochtertje denk ik nog vaak aan de goede zorgen van Eva. Een fantastische, spontane vroedvrouw. Dankzij de hulp van Eva in de eerste weken, kan ik nu al acht maanden borstvoeding geven. Bedankt! x

Anneleen en Lander

Mama & Papa van Janne


Hey Eva, 1000x dank voor al je hulp na de geboorte van ons dochtertje! Door al je goeie tips & tricks was je echt onze reddende engel! Na een korte ziekenhuisopname is een super vroedvrouw aan huis zoals jij een must! Veel liefs van ons drie

Jill en Kris

Mama & Papa van Stan


Eva, bedankt om ons bij te staan met raad en daad. Vooral in die eerste, moeilijke dagen nadat we uit het ziekenhuis terug waren. Maar ook nadien konden en kunnen we je nog alles vragen en steeds krijgen we het gepaste antwoord met een glimlach erbovenop!

Eva

Mama van Lars


Eva, je hebt me supergoed geholpen om de borstvoeding met Lars vlot te laten verlopen. Jouw tips en trics hadden onmiddellijk effect, en een geruststellende babbel doet veel! Bedankt!

Sam en Veerle

Mama & Papa van Stan


Hè Eva! Bedankt om ons bij te staan in de eerst moeilijke, chaotische dagen na de geboorte! Jij hebt ons echt gered! Dankzij jou kenden wij een vlotte start bij de borstvoeding en voelden wij ons een heel pak zekerder! Heel erg bedankt!!

Karen & Franky

Mama & Papa van Arthur


Dag Eva, je hebt ons heel erg geholpen in de nazorg van ons eerste kindje en de mama. Eenmaal thuisgekomen stond je direct paraat om ons bij te staan met je deskundige hulp en zeer nuttige tips. Altijd even spontaan. Een dikke merci van ons drietjes!

Inge & Wouter

Mama & Papa van Mathis


Dankjewel Eva, voor zoveel warmte, zoveel zorgzaamheid, waardevol advies, oprechte interesse, enorm fijne babbels (die ik zal missen)… Je bent er echt één uit de duizend: met evenveel zorg en liefde als ware het je eigen kindje volgde je ons zoontje op!

Lien en Katrien

Mama van Pepijn


Dag Eva, bedankt voor alle goeie zorgen en alle nuttige tips na de geboorte van onze kleinste spruit. Maar vooral bedankt om er te zijn als persoon...gelijk wanneer en gelijk met welke vraag. Je zegt dat je een droomjob hebt en dit straal je ook uit!

Sara

Mama van Jesse


Dank je Eva, om ons bij te staan in de eerste bijzondere weken met Jesse. Je hebt ons erg goed geholpen en het is geruststellend dat we steeds bij jou terecht kunnen voor kleine en grote vragen. Heel erg fijn, bedankt!

Mama & Papa van Maurits


Heel erg bedankt voor de warme begeleiding na de geboorte van ons eerste kindje. Wij hadden heel wat vragen en konden steeds bij jou terecht. Het was echt geruststellend om te weten dat je er in tijden van grote of kleine babycrisisjes was!

Sarah & Wouter

Mama & Papa van Ward


Hallo Eva! Wij wilden je nogmaals heel erg bedanken voor je goede zorgen, want we hadden jou heel graag. Je was altijd bereikbaar voor een babbeltje of een vraag. Ondertussen is Ward een flinke meneer en misschien zien we jou in de toekomst wel weer ... !

Lindsay

Mama van Marilou


Hey Eva, bedankt voor je goede zorgen voor mij en Marilou! Je positieve kijk en spontaniteit doen wonderen!

Mama van Theo


Het is zalig en geruststellend te weten dat je in goede handen bent en dat gevoel heb je direct als Eva de eerste keer bij je over de vloer komt! Samen duimen voor elk grammetje dat onze kleine prins bijkwam en zoeken naar een haalbare aanpak! MERCI xxx

Anneleen & Kenneth

Mama & Papa van Jinte


Ontzettend bedankt voor de warme en professionele begeleiding van ons en ons eerste kindje. Jouw inbreng, luisterbereidheid en enthousiasme waren van onschatbare waarde! Liefs, Anneleen, Kenneth en een schaterlach van Jinte

Astrid & Bart

Mama & Papa van Rosa


De eerste weken zijn niet altijd makkelijk voor een vrouw. Eva heeft er ons goed doorheen geholpen. Naast de goede verzorging, begrijpt ze ook wat er door je heen gaat en leeft ze mee. Bedankt Eva!!!!

Stefanie

Mama van Gust


Dank je wel voor alle goede zorgen, je tips, je luisterend oor,..en zoveel meer! Door je enthousiasme waren we onmiddellijk op ons gemak bij jou. Dikke merci!

Karen

Mama van Marie


Bedankt Eva om er voor ons te zijn wanneer we het even moeilijk hadden. Met jouw steun zijn we veel verder gekomen dan we ooit gedacht hadden. Je bent top in wat je doet, gepassioneerd, met hart en ziel oefen jij jouw job uit chapeau!

Lieselot

Mama van Ruben


Zoek je een fantastische, aimabele, goedlachse, zorgzame vroedvrouw die ongelooflijk begaan is met zowel baby, mama, papa als broer of zus, dan is Eva de geknipte persoon. Eva, dankjewel voor je betrokkenheid en je goede zorgen.

Barbara

Mama van Juliette


Vroedvrouwen zijn goud waard en Eva is 24% karaat goud ;-) Als nieuwe ouder ben je onzeker en kan de thuiskomst na het verblijf in het ziekenhuis overweldigend zijn. Gelukkig konden wij rekenen op de steun en goede raad van Eva!

Nel

Mama van Sandrine


Eva, je bent een topmadam! Altijd bereid te luisteren, mijn domste vragen beantwoorden...er gewoon zijn voor mij. Dat heeft veel voor mij betekend. Je hebt mij leren groeien in het moederschap. Bedankt voor jouw hulp en doe vooral zo verder!

Maaike

Mama van Seppe


Lieve Eva, jij hebt mijn familie, man, zoontje, en vooral mij zo goed geholpen tijdens enkele erg moeilijke weken! Je bent een enorm lieve, zachte en zorgzame madam, die ook nog eens van aanpakken weet. Ik kan je niet genoeg bedanken!

Lara

Mama van Louis


Eva is top!!! Zodra we thuiskwamen, had ik nog veel twijfels en onzekerheden waar ik onmiddellijk mee terechtkon bij Eva. Zonder haar hulp was het me waarschijnlijk niet gelukt. Eva geeft je vertrouwen en rust door haar warme persoonlijkheid.

Stefanie

Mama van Arthur


Eva... Meer dan alleen maar een vroedvrouw! Bijna een jaar later en nog steeds in m'n gedachten! Zou niet weten hoe ik zonder Eva de eerste weken/maanden zo goed doorstond ;-) Je doet het prima! Bedankt!!!

Wim

Papa van Marit


Eva is top! Ze is erg begaan met de ontwikkeling van je baby en met het herstel van de mama. Maar ook als first-time papa zat ik met heel wat vragen, en daar wist ze altijd goed mee om te gaan. Klasse!

Delphine

Mama van Victory


Beste Eva, hartelijk dank voor de heel goede zorgen, hulp, geduld, raad etc... voor mij en Victory! Je bent een super voedvrouw! :o) De beste!

Marjan

Mama van Renée


Eva straalt uit dat ze haar job met veel passie doet. Ze is altijd bereid om te helpen, ook wanneer het zondag of een feestdag is. Dank je wel voor de goede tips en de hulp bij de borstvoeding, de gezellige babbels en het luisterend oor!

Daphne

Mama van Achilles


Ik heb er niet alleen een vroedvrouw bij maar ook een beetje een vriendin. Eva doet haar job écht graag en met passie. Voor mij is ze ééntje uit de duizend!

Veerle

Mama van Alexine


Eva is bij ons geweest van zodra we thuis waren uit het ziekenhuis, je kan bij haar terecht met elke vraag! Het is super dat ze altijd zo snel antwoordt, ook 's avonds laat en in het weekend! Ze is heel begaan met mama en baby!!! Een echte aanrader!

Esther

Mama van Siska


In het begin is het altijd even wennen aan een vroedvrouw, maar Eva doet er alles aan om je meteen op je gemak te stellen.

Julie

Mama van Siebe


Eva is super! Bedankt Eva.

Christine

Mama van Emma


Eva heeft ons met raad en daad bijgestaan. Ze was een rustpunt in deze hectische periode. TOP! Bedankt Eva.

Fran


Eva is super om mee samen te werken, altijd even enthousiast.

Stijn

Papa van Gilles


Hé Eva, kunnen wij ook bij jou terecht voor prenatale hulp?

Ann & Philip

Mama & Papa van Billie


Waarom zou je geen beroep doen op de zelfstandige vroedvrouw? Het kost je bijna niets met het derdebetalerssysteem.